Therapie

Photo by Wonderlane

Iedereen maakt wel eens een moeilijke periode door in zijn of haar leven. Soms heeft het een heel duidelijke oorzaak: een verlies van een dierbare, een ontslag, een scheiding. Soms is de oorzaak onduidelijker en is het een ogenschijnlijk detail die de spreekwoordelijke emmer doet overlopen.

Als deze problemen echter blijven terugkeren en je dagelijkse functioneren of je welzijn beïnvloeden, is het handig om hulp te zoeken.

Samen kijken we wat jouw doel is en hoe je je zou willen voelen. Kortom welke behoeftes je zou willen vervuld zien. Daarna bepalen we welke strategieën en overtuigingen je nodig hebt om jou doelen te bereiken.

therapie

Om voorbij bepaalde obstakels te raken die jouw geest heeft opgeworpen, kan het zijn dat we ook met het lichaam gaan werken. Waar onze geest ons af en toe wel eens durft in de luren te leggen, vertelt ons lichaam ons de naakte waarheid.

Mijn taak is om jou de hulpmiddelen mee te geven om te komen tot meer zelfzorg. Zodat je daarna zelf de uitdagingen die het leven jou in de schoot werpt, kan aangaan.

Ik werk voornamelijk (maar niet uitsluitend) met de LGBTQ+gemeenschap rond thema’s zoals geaardheid, eenzaamheid, depressieve gevoelens, omgaan met woede, verdriet, agressie, schaamte en relaties,…

Een sessie duurt een uur en kost 85€. Als de prijs een obstakel zou zijn, contacteer me dan en we kijken samen hoe we daar een evenwichtige oplossing voor kunnen vinden.

Vragen of interesse?

Neem contact op

Elke minuut, elke seconde kan een nieuwe start zijn. Jouw gebrokenheid is jouw kracht. Eigenlijk was je nooit gebroken. Mijn missie is om samen met jou je eigen kracht terug te vinden.